uvařila 4. 5. 2010 10:49
Vepřový tokáň (jak ho dělám já)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 5. 2010 10:49
Vepřový tokáň (jak ho dělám já)
plecko vepřové, slanina, cibule, cibulka jarní, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, pórek, rajče, česnek, žampióny, mouka hladká, protlak rajčatový, smetana zakysaná, masox, paprika sušená sladká, olej, sůl
Domácí krtkův dort ve skleničce: Kromě ovesných vloček a banánu stačí jen pár ingrediencí a dezert chutná božsky
Dokonalé triky pro fritování: Takhle budou hranolky nejkřupavější!
Kávová granola zasytí i dodá energii. Křupavost zajistí obalení v sirupu z medu a másla a poté pečení na nízkou teplotu