uvařila 16. 10. 2012 14:05
připraveno do PH...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 10. 2012 14:05
připraveno do PH...
maso vepřové, cibule, fazolky zelené, kmín celý, hlíva ústřičná sušená, libeček, solamyl, olej, pepř, sůl
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Bylinky na maso, které nesmějí chybět na vaší zahrádce. Právě teď je vhodný čas sázet například tymián nebo majoránku
Moravské báleše podle receptu od babičky: Tyhle kynuté placky se snadno připravují a chutnají nasladko i naslano
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje