uvařila 21. 10. 2010 13:17
Na řezu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2010 13:17
Na řezu
plátek vepřový, sůl, slanina anglická, vejce, okurky sterilované, uzenina, slanina, rýže, olej, cibule, zelenina kořenová, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, vývar, mléko, smetana, mouka hladká, ocet, cukr, tymián
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí