uvařila 29. 6. 2015 07:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 6. 2015 07:31
cibule, rajče, protlak rajčatový, kapie, vývar, paprika kozí roh pálivá, crème frâiche, šlehačka, krupice, vejce, petrželka, olej olivový, harissa, sůl
Přidáno před 23 minutami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 5. 10. 2024 14:53
Přidáno 5. 10. 2024 12:27
Jak využít zbylé husí sádlo a kosti z pečínky? Ze sádla bude skvělá pomazánka, z kostí parádní vývar
Gougères aneb sýrové jednohubky z odpalovaného těsta. Pečou se jako věnečky a chutnají famózně
Jídelní rozmary slavných: Jack Nicholson kvůli roli jedl sendviče, které nesnáší, zato miluje snadnou rajčatovou omáčku se sýrem