uvařila 2. 7. 2011 22:06
Vypeckování višní - postup I.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 7. 2011 22:06
Vypeckování višní - postup I.
mouka hladká, cukr moučkový, žloutek, citron, tuk hera, sůl, tvaroh měkký, vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, pudink vanilkový, mléko, višně, mouka hrubá, cukr krupice, máslo, skořice
Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu
Spisovatel J. R. R. Tolkien nesnášel francouzskou kuchyni, zato zbožňoval stejná jídla jako „jeho“ hobbité, třeba houby
Jídelní rozmary slavných: Zpěvák Freddie Mercury měl rád maminčinu kuchyni, zejména směs luštěnin s kořeněným kuřetem