uvařila 11. 10. 2015 18:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2015 18:33
vločky ovesné, brambory, sýr uzený, salám vysočina, mléko, vejce, česnek, cibule, mouka, libeček sušený, majoránka, sůl, pepř, kmín celý, olej
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Pivo za kačku a guláš za šest korun. Jak to vypadalo v socialistických restauracích?
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“