uvařila 24. 2. 2012 19:14
ozdobíme syrovou nakrájenou mrkvičkou a na jemné plátky nakrájeným pórkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2012 19:14
ozdobíme syrovou nakrájenou mrkvičkou a na jemné plátky nakrájeným pórkem
máslo, kmín celý, mouka hladká, celer, vločky ovesné, bujón zeleninový, voda, ořech muškátový, pórek, mrkev,
Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu: Skvělá pochoutka je voňavá a aromatická díky bylinkám a směsi koření
Masopust na vesnici ožívá i v roce 2024: Tradiční masky i veselí jako v dobách dávno zapomenutých
Závan Itálie v kuchyni: Jak na dokonalou domácí pizzu? Těsto musíme připravit ze správné mouky, jinak to není ono