uvařila 5. 11. 2010 20:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 11. 2010 20:27
vejce, cukr krupice, kakao, mouka hladká, olej, tvaroh, smetana zakysaná, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, jahodová marmeláda, kompot jahodový, smetana ke šlehání, ořechy lískové, marcipán falešný, poleva čokoládová, bonbony čokoládové
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné