uvařila 23. 8. 2013 14:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 8. 2013 14:59
krky krůtí, hlava králičí, žebra králičí, játra králičí, ledvinky králičí, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, rozmarýn, cibule, česnek, libeček, celer, mrkev, celer, petržel, pórek, sůl, játra drůbeží, česnek, sůl, vejce, strouhanka, mrkev, celer, petržel, pórek
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza