uvařila 26. 5. 2014 21:05
Kosti po vykostění králíka dáme společně s kořením a zeleninou uvařit,poté scedíme,zeleninu a obrané maso nakrájíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 5. 2014 21:05
Kosti po vykostění králíka dáme společně s kořením a zeleninou uvařit,poté scedíme,zeleninu a obrané maso nakrájíme
králík, voda, mrkev, petržel, celer, kapusta, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl, petrželka zelená
Hitem internetu jsou vosí koule: Chutnají jako vosí hnízda, ale připravují se snáz a obejdete se i bez formiček
Vynálezce hromosvodu Prokop Diviš měl na talíři pečené knedlíky s dušenou kapustou, v době půstu pak i šneky a žáby
Chytré kuchyňské spotřebiče nemusí stát balík. Šikovnou lednici pořídíme už od osmi tisíc a za troubu dáme jen o tisícovku víc