uvařila 19. 6. 2011 20:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 6. 2011 20:11
mouka hladká, krupice, mléko, vejce, žloutek, olej, sůl, žampióny, smetana zakysaná, cibule, sýr parmazán strouhaný, petrželka, tymián sušený, sůl, pepř, olej olivový, žampióny, smetana, mléko, mouka hladká, sůl
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Svačina pro malé nezbedy: Specialistka Margit Slimáková radí, jak ji doma nachystat levně a pestře
Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem