uvařil 15. 12. 2009 16:39
špekáčky oloupeme a rozkrojíme na půlky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 12. 2009 16:39
špekáčky oloupeme a rozkrojíme na půlky
špekáček, cibule, ocet, voda, koření nové koření, pepř, koření hřebíček, bobkový list, koření country, cukr
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Beránek, po kterém se jen zapráší: Rady a tipy, jak vybrat a správně zpracovat jehněčí maso
Česnek v octu, v lihu nebo v mrazáku? Nachystejte si jej rovnou na vaření!
Ovoce, které můžete sklízet i na balkoně: Jahodníky kromě sladké úrody krásně kvetou a zdobí, ostružiny vydrží do prvních mrazíků