uvařila 21. 1. 2012 22:50
Zapečené brambory podle Dadalovy kuchařky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 1. 2012 22:50
Zapečené brambory podle Dadalovy kuchařky
maso vepřové mleté, vývar masový, česnek, strouhanka, kmín celý, sůl, pepř mletý, omáčka sojová, vejce, slanina, brambory, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, rajče, cibule, vývar masový, koření provensálské, sýr nastrouhaný, olej, strouhanka
Znáte švédské koblížky semlor? Tuhle masopustní dobrotu s mandlovou náplní a vůní po kardamomu si zamilujete!
Jak se daří finalistům Peče celá země: Vojtěch vyprodává kurzy, Tereza frčí na sítích a Roman se naučil důležitou věc
Skromná kuchyně: Chipsy z bramborových slupek nebo kuřecích kůží patří mezi delikatesy. Proč se musí solit opatrně?