uvařila 15. 7. 2009 11:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 7. 2009 11:31
brambory, sýr eidam, maso mleté, rajče, petrželka, víno, skořice, cibule, tymián, sůl, pepř mletý, olej, paprika čerstvá červená, cuketa, lilek, cibulka jarní, česnek, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, olej olivový
Jak správně připravit jedlé kaštany? Je to dobrota plná vitaminu C pro malé i velké
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá
Chcete, aby se perníčky leskly? Poslouží žloutek, vejce s rumem i plnotučné mléko, perníčky se musí potřít ve správnou chvíli