uvařila 15. 7. 2009 11:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 7. 2009 11:35
brambory, sýr eidam, maso mleté, rajče, petrželka, víno, skořice, cibule, tymián, sůl, pepř mletý, olej, paprika čerstvá červená, cuketa, lilek, cibulka jarní, česnek, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, olej olivový
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Medvědí česnek je typickou rostlinou časného jara. Přichystejte si z něj voňavé pesto se sýrem a ořechy
Sušené houby: Nejlepší možnosti, jak je využít v kuchyni. Připravíte z nich skvělou nádivku, vydatnou pomazánku i koření