uvařila 13. 1. 2011 10:30
upečeno
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 1. 2011 10:30
upečeno
paprika, cibule, máslo, paprika sušená sladká, sůl, pepř, mouka hladká, mléko, sýr smetanový, sýr ementál, ořech muškátový strouhaný, šťáva citronová, filet rybí, tuk
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku