uvařil 13. 4. 2010 22:34
potřeme kečupem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 4. 2010 22:34
potřeme kečupem
mouka hladká, vejce, mléko, máslo, sůl, pepř bílý, ořech muškátový, olej slunečnicový, šunka, kečup sladký, sýr niva, sýr uzený, brambory, mléko, sůl, sýr mozzarella, cibulka jarní
Kam v Praze vyrazit na all you can eat? Otestovali jsme tři podniky, kde se za cenu kolem 200 Kč můžete doslova „přecpat“
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky