uvařila 18. 2. 2013 12:49
Zapečený těstovinový mazec
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 2. 2013 12:49
Zapečený těstovinový mazec
těstoviny vrtule, maso mleté mix, omáčka cikánská, omáčka čertovská, šlehačka, cibule, sýr tvrdý, sůl, pepř, bazalka čerstvá, česnek
Uzená krkovice pečená s bramborami v papilotě voní kořením, je úžasně šťavnatá a měkoučká, na jazyku se jen rozplývá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Účastníci MasterChef Česko 2023: O dva a půl milionu korun si to rozdá kadeřnice, seřizovač strojů, barmanka i bratr slavné Kamu