uvařila 6. 7. 2008 20:08
Závin z tvarohového těsta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 7. 2008 20:08
Závin z tvarohového těsta
mouka hladká, tuk rostlinný, vejce, tvaroh měkký, mléko, ocet, sůl, tvaroh měkký, cukr moučkový, vejce, kůra citronová, rozinky, náplň maková, mák mletý, cukr moučkový, rozinky, kůra citronová, skořice, mléko, jablko, kokos, cukr moučkový, jablko, skořice, rozinky, ořechy
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!