uvařil 15. 2. 2009 19:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 2. 2009 19:09
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, mléko, olej, máslo, droždí, cukr krystal, vejce, žloutek, cukr, mák mletý, mléko, cukr, perník strouhaný, cukr vanilkový, kůra citronová, skořice, jablko, cukr skořice, cukr krystal, rozinky, kakao, cukr, máslo
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Slaná snídaně na vidličku: Pečená vejce s houbami nebo bramborovou frittatu si zamilujete
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká