uvařil 15. 2. 2009 19:15
Na šátečky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 2. 2009 19:15
Na šátečky
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, mléko, olej, máslo, droždí, cukr krystal, vejce, žloutek, cukr, mák mletý, mléko, cukr, perník strouhaný, cukr vanilkový, kůra citronová, skořice, jablko, cukr skořice, cukr krystal, rozinky, kakao, cukr, máslo
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Jemné houskové knedlíky vařené v sáčku: Skvěle chutnají, nerozvaří se a přípravu zvládne i kuchařský amatér
Chlebíčky jsou český unikát. Jak jsme je milovali kdysi a jaké letí dnes?