uvařil 15. 2. 2009 19:16
Před pečením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 2. 2009 19:16
Před pečením
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, mléko, olej, máslo, droždí, cukr krystal, vejce, žloutek, cukr, mák mletý, mléko, cukr, perník strouhaný, cukr vanilkový, kůra citronová, skořice, jablko, cukr skořice, cukr krystal, rozinky, kakao, cukr, máslo
Sladká sněhová nadílka: Co je vlastně meringue a jak se liší italská od francouzské a švýcarské?
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín
Jídlo podle horoskopu na dovolené: Býk by měl zapomenout na míchané drinky a Střelec si raději odpustit grilované maso