uvařila 28. 1. 2014 12:37
Vložíme závitky a necháme prudce zatáhnout
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2014 12:37
Vložíme závitky a necháme prudce zatáhnout
krkovice vepřová, slanina debrecínská, slanina debrecínská, zelí kysané, víno bílé, olej, cibule, paprika sušená uzená, bujón zeleninový, solamyl, voda, pepř mletý, režná nit
Česká superpotravina jménem mák: Obsahuje víc vápníku než mléko a pomáhá hubnout
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky
10 nejlepších masopustních moučníků: Usmažte si koblihy, upečte vdolky a připravte boží milosti!