uvařila 28. 1. 2014 12:37
Posypeme paprikou,rychle promícháme, podlijeme vínem a rozdrobíme bujón.Pod tlakem dusíme 30minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2014 12:37
Posypeme paprikou,rychle promícháme, podlijeme vínem a rozdrobíme bujón.Pod tlakem dusíme 30minut
krkovice vepřová, slanina debrecínská, slanina debrecínská, zelí kysané, víno bílé, olej, cibule, paprika sušená uzená, bujón zeleninový, solamyl, voda, pepř mletý, režná nit
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr