uvařila 28. 1. 2014 12:38
Šťávu zahustíme solamylem,provaříme a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2014 12:38
Šťávu zahustíme solamylem,provaříme a podáváme
krkovice vepřová, slanina debrecínská, slanina debrecínská, zelí kysané, víno bílé, olej, cibule, paprika sušená uzená, bujón zeleninový, solamyl, voda, pepř mletý, režná nit
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Naučte se vařit jako bohyně: Tady je 6 jednoduchých receptů, které vám pomohou začít