uvařila 10. 9. 2015 23:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2015 23:11
mouka hladká, prášek do pečiva, smetana, vejce, cukr krupice, sůl, mléko, máslo, švestky, rum, povidla švestková, voda, skořice mletá, kůra citronová, badyán, cukr vanilkový, cukr krupice, šlehačka
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 21. 9. 2024 09:16
Přidáno 21. 9. 2024 09:06
Moderní papiňáky šetří váš čas i peníze. Proč je u nich důležitý způsob zavírání?
Masopust 2022: Kdy letos vrcholí hodování a jaké jsou masopustní tradice?
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení