uvařila 21. 12. 2010 19:35
Zelenino-rýžová polévka v drůbežím vývaru
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 12. 2010 19:35
Zelenino-rýžová polévka v drůbežím vývaru
kuře, cibule, česnek, mrkev, celer, petržel, květák, fazolky zelené, kapusta, hrášek, houby, bazalka čerstvá, koriandr, vývar drůbeží, sůl, pepř, rýže, olej, pažitka
Zdravé snídaně pro batolata: Kváskový chléb, rýžová kaše nebo tvarohový koláč jsou to pravé
Bramborový knedlík jako od maminky: Důležitý je správný typ brambor, rychlé zpracování těsta zabrání jeho řídnutí
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?