uvařila 12. 6. 2012 15:09
suroviny nakrájíme,chleba namočíme a slaninu osmažíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 6. 2012 15:09
suroviny nakrájíme,chleba namočíme a slaninu osmažíme
chléb, bujón zeleninový, mouka hladká, česnek, pažitka, sůl, vejce, slanina gazdovská, olej, cibule, žampióny, celer, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, pepř mletý, omáčka hořčičná s pepřem, tatarská omáčka, křen, smetana 12%
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Recepty ze zelených fazolek: Zkuste je podle Marcela Ihnačáka nebo zapečené se strouhankou
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?
Ljutenica podle receptu bulharské babičky: Paprikovou delikatesu podobnou ajvaru oceníte k masu i jako pomazánku na pečivo