uvařila 12. 6. 2012 15:14
z dalších surovin připravíme dip a mezitím smažíme menší placičky,které po zhotovení připraveným dipem poléváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 6. 2012 15:14
z dalších surovin připravíme dip a mezitím smažíme menší placičky,které po zhotovení připraveným dipem poléváme
chléb, bujón zeleninový, mouka hladká, česnek, pažitka, sůl, vejce, slanina gazdovská, olej, cibule, žampióny, celer, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, pepř mletý, omáčka hořčičná s pepřem, tatarská omáčka, křen, smetana 12%
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Italská kuchyně: Umíte připravit pravé italské těstoviny ravioli? Není to žádná věda
Kuře à la husa: Stačí přidat dost kmínu a použít trik s chlebovou patkou, pak téměř nepoznáte rozdíl
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky