uvařila 1. 6. 2010 16:38
Zelnice"Všudybylka"
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 6. 2010 16:38
Zelnice"Všudybylka"
fazole, zelí kysané, cibule, brambory, česnek, klobása, paprika čerstvá červená, rajče, paprika sušená sladká, hlíva ústřičná, pepř, koření nové koření, bobkový list, smetana zakysaná, cukr, masox, mouka hladká, libeček, sůl, olej
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Naučte se vařit jako bohyně: Tady je 6 jednoduchých receptů, které vám pomohou začít