uvařila 16. 7. 2011 19:06
nalijeme na okapané zelí,opepříme,promícháme a necháme uležet,nejlépe do druhého dne
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 7. 2011 19:06
nalijeme na okapané zelí,opepříme,promícháme a necháme uležet,nejlépe do druhého dne
stehno kuřecí, ocet, bobkový list, koření nové koření, olej, zelí bílé, slanina, olej, cibule, ocet, cukr, sůl, voda, pepř mletý, smetana zakysaná, jogurt, kopr čerstvý
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci