uvařila 17. 6. 2012 15:26
sypké suroviny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 6. 2012 15:26
sypké suroviny
mouka celozrnná, mouka žitná, mouka chlebová, voda, melasa, sůl, droždí sušené, cukr
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 23. 9. 2024 08:31
Přidáno 23. 9. 2024 08:00
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá svůj vyhlášený holandský řízek. Jedna ingredience dělá jídlo božským
Klíčící brambory vyhoďte, radí odborníci: Mohou způsobit vážné problémy se srdcem a ohrozit těhotné ženy