uvařila 26. 2. 2024 10:57
Zdroj: Se svolením Josefa Maršálka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2024 10:57
Zdroj: Se svolením Josefa Maršálka
voda, mléko, máslo, cukr krupice, sůl, mouka hladká, vejce, mléko, žloutek, cukr krupice, pudink vanilkový, máslo, rum, lusk vanilkový, cukr moučkový, šťáva citronová, med, olej
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima