uvařila 27. 6. 2015 11:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 6. 2015 11:08
steak žraločí, cibule červená, cibule bílá, česnek, petrželka, sůl, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, olej olivový, brambory, máslo, tymián citronový, šťáva limetková, koření na ryby
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku