Dubajská čokoláda dobyla Česko: Tabulku pistáciové cukrovinky koupíte už od 159 Kč, ale pozor na napodobeniny
Kynuté koblihy připravujeme z hladké mouky s vysokým obsahem lepku. Budou pak krásně nadýchané a pružné uprostřed
Náš život s celiakií: Vyzkoušeli jsme japonské křupavé kuře karaage. Tyto kuřecí nugetky si Áňa zamilovala
Hodnocení 9× Jak na to, aby nám horké mléko neuteklo z hrnce. Vyzkoušejte rady, které znaly už naše babičky 26. 8. 2022
Video Hodnocení 539× Houbový prášek je výborný k dochucování pokrmů. Poradíme, jak ho snadno připravit a uchovat 27. 8. 2022
Hodnocení 27× Do pečeného čaje zužitkujeme různé druhy ovoce, přidáme cukr a voňavé koření. V zimě nás příjemně zahřeje 30. 8. 2022
Hodnocení 99× Jak nejlépe zavařit padaná, ale zdravá jablka? V zimě je oceníme do jogurtu i na přípravu oblíbených moučníků 31. 8. 2022
Hodnocení 57× Jak zavářet v obyčejném hrnci. Jednoduché zaváření zvládnou snadno i začátečníci. Potřebujeme jen hrnec a utěrku 28. 8. 2022
Hodnocení 36× Marmelády a džemy snadno a rychle uvaříme po malých dávkách na pánvi. Poradíme, jak při vaření postupovat 29. 8. 2022
Hodnocení 58× Z rajčat a česneku během chvilky připravíme trvanlivou pomazánku. Výborně s ní dochutíme pokrmy 26. 8. 2022
Hodnocení 33× Ostružiny se vyznačují krásnou barvou a příjemnou chutí. Zpracujeme je do lahodných moučníků a nepečených dezertů 21. 8. 2022
Hodnocení 123× Jak upéct nejlepší palačinky. Vyzkoušejte deset osvědčených triků a vaše palačinky budou mít skvělou chuť 24. 8. 2022
Hodnocení 16× Některé trouby pečou více odspodu, jídlo se pak v nich snadno připálí. Poradíme několik triků, které nám pečení usnadní 24. 8. 2022
Video Hodnocení 78× Jak snadno odpeckovat třešně. Jednoduchá metoda nám ušetří čas. Názorné video poradí, jak na to 16. 8. 2022
Hodnocení 15× Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti 22. 8. 2022
Hodnocení 5× Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo 21. 8. 2022
Hodnocení 63× Sterilované kapie jsou atraktivní pro zdobení pokrmů studené i teplé kuchyně. Na jejich zaváření není nic složitého 20. 8. 2022
Hodnocení 373× Smažený květák je výborný, ale balení je zdlouhavé. Poradíme jednoduchý trik, jak to zvládnout během chvilky 19. 8. 2022
Hodnocení 73× Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu jsou výborným základem omáček. Postup zavařování není složitý 18. 8. 2022
Hodnocení 258× Nejlepší sirup zastudena připravíme z plodů aronie. Je snadný, chutný, trvanlivý a velmi zdravý 19. 8. 2022
Hodnocení 43× Česnek je v kuchyni nepostradatelný. Stroužky snadno uchováme v oleji či soli, mrazíme je a sušíme 19. 8. 2022
Hodnocení 16× Jak grilovat kukuřici. Výborně chutná, když ji doplníme bylinkovým máslem. Poradíme jednoduchý postup 11. 8. 2022
Hodnocení 31× Česneková pasta je skvělá k dochucování. Připravíme ji z česneku a soli, žádné zavařování není potřeba 17. 8. 2022