Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
36 foto Reportáž ze školky, kde se vaří jinak: Kuchařka Kristina sbírá medaile v soutěžích a nám prozradila recept na skvělou rajskou
5 foto Hitem internetu je tenhle zvláštní smažený párek "v rohlíku", který rohlíkem vůbec není. Připravuje se snadno a chutná božsky!
Holka u plotny radí: Mrkvánky s povidly podle receptu babičky Libušky jsou křehké a lze je péct na více způsobů
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené kuře na paprice, a přidal i recept na bramborové nočky
Holka u plotny radí: Křehké jablečné rohlíčky obalované ve vanilkovém cukru provoní celý dům a velmi snadno se připravují
Holka u plotny radí: Jednoduchá vláčná bábovka s jogurtem krásně voní po čokoládě a velmi snadno se připravuje
7 foto Hitem sociálních sítí jsou tyhle smažené hermelínové kuličky v listovém těstě. Autor nafotil i postup krok za krokem
56 foto Šéfkuchař restaurace Tomáše Hanáka nám prozradil fígle, jak na jejich legendární smažák s medem
7 foto Začátek další řady MasterChef Česko se blíží: Nová řada přinese peprné okamžiky plné emocí, říká porotce Radek Kašpárek
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky
21 foto Hitem sociálních sítí je tento slaný dort z kynutého těsta: Makronky z mini sýrů jej nádherně dekorují
Holka u plotny radí: Tajemství dokonalého leča tkví ve správném postupu. Chuti pomůže i papriková pasta a maďarská klobása
14 foto Borčš i tyhle sladké vareniky. Jak připravit hity ukrajinské kuchyně? Podle receptů z Babiččiny kuchyně to zvládnete levou zadní
Piškotové řezy s meruňkovo-pudinkovým krémem podle Martiny: Nedělní zákusek od vítězky Peče celá země
11 foto Ceny potravin v Polsku: Kilo kuřete za 52 Kč, chleba za 34 a máslo za 40 korun dělají z našich severních sousedů nákupní ráj
Holka u plotny radí: Jak na kynutý borůvkový koláč s meruňkami a rybízem? S tvarohovou náplní chutná skvěle a takhle snadno se dělá