Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 329 kJ / 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,80 g |
| Tuky | 19,04 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 12,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1G3j
Moje poznámka
Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1G3j
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb II.
Penkapa před 7 minutami
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 17 hodinami
Tématické fráze:
bylinkový přeliv,
květák provencálský,
květák,jogurt,sýr,
zapeceny kvetak v jogurtu a syrem,
květák v jourt,
přeliv s koprem,
cesnekovy preliv,
provensálský vejce,
recepty maso květák,
květák se sýrovým přelivem,
jogurtoví přliv,
jogurtový přeliv-recept,
bylinkový přeliv příprava,
bylinkové jogurtové přelivy - recept,
dietní květák
Suroviny:
květák,
směs zeleninová mražená,
cibule,
česnek,
olej,
pepř,
sůl,
koření provensálské,
vejce,
sýr uzený,
jogurt bílý,
semínka lněná,
bylinkové tofu
Komentáře (4)