Uzená žebra - prostě jen uvařená
Není nic lepšího, než povečeřet uzená a ovařená žebírka, jen tak s křenem, zeleninou a čerstvým chlebem. Příprava zabere minimum času a strávníci budou nadšení. Vývar z uzených žeber navíc využijete pro další vaření.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 205 kJ / 2 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,00 g |
Tuky | 200,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žebra opláchneme, nařežeme podél kostí na menší kousky a vložíme do papiňáku.
Krok 2: Zalijeme do poloviny studenou vodou, přidáme koření a dáme na cca 20-30 minut vařit.
Krok 3: Podáváme s přílohou dle chuti.
Zveřejněno 22. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkWy
Moje poznámka
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkWy
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 12 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 40 minutami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 8 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 8 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 9 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 9 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 9 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 10 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 10 hodinami
Tématické fráze:
uzená žebra,
jak dlouho vařit uzená žebra,
uzene zebra,
uzená žebra recept,
impost,
masna impost,
jak dlouho varit uzene kosti,
jak uvarit uzene zebra,
uzena zebirka varena,
uzená žebra v papiňáku,
vaření uzených žeber,
impost otrokovice,
uzená žebra cena,
recept uzena zebra,
uzene zebro,
impost masna,
uzená žebírka,
jak vařit uzená žebra,
uzeny zebra,
žebra v papináku
Suroviny:
žebra uzená,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření
Komentáře (28)