Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 426 kJ / 2 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,32 g |
Tuky | 124,95 g |
Vláknina | 16,69 g |
Cholesterol | 628 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 4,95 g |
Sacharidy | 38,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na slanině a jablku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BjnX
Moje poznámka
Vepřová plec na slanině a jablku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BjnX
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 10 minutami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 1 hodinou
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 2 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 2 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 2 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec,
vepřové plecko recepty,
vepřová plec na slanine,
plecko recepty,
veprova plec na jablkach,
vepřové na slanině,
vepřová plec recepty,
vepřová plec recept,
recepty z vepřové plece,
vepřové plecko,
plec na jablkach,
vepřová plec na,
vepřové plecko recept,
recept z vepřové plece,
recept vepřové plecko,
recepty vepřové na jablkách,
recepty na vepřové plecko,
recept plecko,
recepty z vepřového plecka,
veprove plecko na jablkach
Suroviny:
plec vepřová,
slanina,
vývar,
česnek,
cibule,
mrkev,
jablko,
máslo,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
čerstvé bylinky
Komentáře (6)