Grenadír
Grenadýr, neboli grenadýrský pochod, je jednoduché a syté jídlo z brambor, těstovin a cibulky, které si získalo oblibu svou nenáročností a skvělou chutí. Voňavá paprika a dozlatova opečená cibule dodávají pokrmu charakteristickou chuť.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 589 kJ / 3 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,98 g |
Tuky | 7,67 g |
Vláknina | 51,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 619,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grenadír
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr19
Moje poznámka
Grenadír
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr19
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté a zelí ze zelené cukety
Přidáno před 4 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 4 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Martinské rohlíčky
Fitulka před 35 minutami
Moravský vrabec
Fitulka před 37 minutami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 1 hodinou
Minutkové žampiony
Janet.P před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 4 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 4 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 5 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 6 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 7 hodinami
Tématické fráze:
grenadir,
granatir,
grenadir recept,
recept grenadir,
recept granatir,
granatir jidlo,
granatir recept,
recept granadir,
fliačky s bramborem,
zeleno fleky s houbami,
recepty ze starých brambory,
brambory s flekami a sladkou paprikou,
brambory s flekama,
granatir zapečený,
stouchane brambory s flekama,
staré uzenářské recepty
Suroviny:
brambory,
těstoviny,
cibule,
paprika sušená sladká,
olej,
sůl
Komentáře (8)