Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 35 042 kJ / 8 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 288,03 g |
| Tuky | 738,21 g |
| Vláknina | 16,95 g |
| Cholesterol | 4,24 g |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 6,47 g |
| Sacharidy | 139,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová paštika z tlakového hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNmP
Moje poznámka
Játrová paštika z tlakového hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNmP
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 18 hodinami
Tématické fráze:
recepty z tlakového hrnce,
játrová paštika#utm_source=m.search.seznam.cz,
pastika z pomaleho hrnce,
pastika pomaly hrnec,
3 kg bucku 1 kg jater,
varime játrovou paštiku,
obal na paštiku,
recept na paštiku,
recept na paštiky,
recepty - játrová paštika,
obaly na játrovou paštiku,
paštika ve střeve recept,
co z tucneho bucku,
játrová paštika recept,
recept jatrova pastika obrazky,
pomaly hrnec pastika,
jatrova pastika ve střevě,
jatra ve strevu recepty,
paštikové obaly,
pastika ve strevu recepty
Suroviny:
lalok vepřový,
játra vepřová,
cibule,
vejce,
rohlík,
strouhanka,
sůl,
pepř,
jalovec,
koření hřebíček,
koření nové koření,
pepř černý,
Komentáře (3)