Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 282 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,36 g |
Tuky | 22,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 51,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s batáty (sladké brambory) á la "kyselačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xw39
Moje poznámka
Polévka s batáty (sladké brambory) á la "kyselačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xw39
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 1 hodinou
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 6 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 6 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 8 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 8 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
batáty recepty na úpravu,
sladké brambory batáty recepty,
recept na brambory batáty,
sladke brambory polévka,
batáty recepty,
polévka s batáty,
polevka ze sladkych brambor,
koprova polévka s bataty,
bataty doba varu,
brambora batáty polevka,
batáty polévka s kmínem,
batáty doba varu vody,
kyselačka poklévka recept,
špenátová polívka recep,
sladka brambora recep,
recepty s batáty,
kyselačka,
sladké brambory recept,
sladké brambory do polévky,
batáty recepty na úpravu-pyre
Suroviny:
batáty,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
kmín drcený,
sůl,
voda,
mléko,
vejce,
škrob,
kopr,
ocet
Komentáře (3)