Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 671 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,69 g |
Tuky | 4,26 g |
Vláknina | 10,26 g |
Cholesterol | 129 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 21,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí přední na celeru a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wj2J
Moje poznámka
Hovězí přední na celeru a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wj2J
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 34 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 41 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 48 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí přední recepty,
hovezi maso na celeru,
hovězí přední,
přední hovězí recepty,
hovezi predni recept,
recepty hovězí přední,
vařené hovězí přední recepty,
hovězí na celeru a zázvoru,
predni hovezi,
recepty na hovezi predni,
recepty hovězí přední maso,
recepty z hovězího předního,
recept hovezi predni,
hovězí na zázvoru a celeru,
predni hovezi recept,
hovězí na celeru,
recept na hovězí přední,
recepty z hovězího předního masa,
recepty hovězí maso přední,
přední hovězí maso
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
zázvor čerstvý,
celer,
koření chilli tekuté,
paprika sušená sladká,
česnek,
olej,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (25)