Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce a propláchneme studenou vodou. Když jsou brambory chladné, oloupeme, nastrouháme nahrubo, stejně tak nastrouháme pórek (nebo velkou cibuli) a osolíme. Přidáme nastrouhaný sýr a nakrájenou slaninu
Krok 2: Promícháme. Mokrou rukou uděláme placičky. Na pánvi rozehřejeme máslo a olej. Placičky smažíme dozlatova. Během smažení placičky více přitlačíme k pánvi a osmažíme i z druhé strany.
Zveřejněno 12. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pVv
Moje poznámka
Švýcarské rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pVv
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 4 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový knedlík s ovocem
Chantalia před 12 minutami
Dršťková polévka
cejen01 před 12 minutami
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
Swarofka před 1 hodinou
Svíčková omáčka:
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
IvanaJa před 2 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
zelviky před 2 hodinami
Afrika řezy
JanaK24 před 3 hodinami
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 4 hodinami
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
svycarske rosti,
recept na švýcarské rosti,
rösti,
rösti recept,
recept na rosti,
švýcarské bramborové rosti,
recept rösti,
rosti recepty,
svycarské resti,
švýcarské bramborové placky,
švýcarské resty,
svicarske rosti,
rösti švýcarské,
švýcarské recepty,
bramborové rösti,
svicarske bramborové rosti,
recepty s rosti,
bramborové rostirecept,
svycarske jidlo rosti,
svycarske bramborove resty
Suroviny:
pórek,
sůl,
máslo,
sýr nastrouhaný,
slanina
Komentáře (2)