Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 775 kJ / 3 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,22 g |
Tuky | 170,92 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,19 g |
Sacharidy | 153,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZK52
Moje poznámka
Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZK52
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 11 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 12 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 3 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 3 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 3 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 4 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 5 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 6 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 8 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 8 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 8 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 9 hodinami
Tématické fráze:
paštika z kuřecích jater,
paštika recept,
paštika z kuřecích jater recept,
kuřecí játra paštika recept,
pastika s brusinkovym prelivem,
recept kuřeci paštika z kuřecích jater,
recept na kuřecí paštiku,
recept paštika s kuřecích jater,
kureci pastika,
játrová paštika s brusinkovým přelivem
Suroviny:
křídla kuřecí,
játra drůbeží,
cibule,
česnek,
sádlo,
smetana 12%,
máslo,
tymián,
koření nové koření mleté,
pepř,
sůl,
zelenina kořenová,
marmeláda brusinková,
želatina
Komentáře (4)