Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 912 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,00 g |
Tuky | 42,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Huspenina masitá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqOo
Moje poznámka
Huspenina masitá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqOo
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 51 minutami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejrychlejší tvarohový koláč
Marketa_226 před 8 minutami
Velikonoční vajíčka pro koledníky
iveta.kroul před 1 hodinou
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 15 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 15 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 15 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 15 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 15 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 15 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 16 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 16 hodinami
Tématické fráze:
recept na výborný vepřový sulc,
drkotina,
drkotina recepty,
masova huspenina,
huspenina,
domácí drkotina,
domácí huspenina sterilování,
recept na huspeninu,
drkotina neboli na sulc,
slovenska huspenina,
jak dělat sulc,
veprova huspenina z mleteho masa,
příprava huspeniny,
recept na domácí sulc,
sulc recept,
recept na přípravu sulcu,
příprava sulcu,
sterilování huspeniny,
huspeninový dort,
recept na sulc se zeleninou a vejci
Suroviny:
koleno vepřové,
plecko,
nožička vepřová,
mrkev,
petržel,
cibule,
okurky sterilované,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
ocet
Komentáře (20)