Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z květáku romanesco s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpVr
Moje poznámka
Polévka z květáku romanesco s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpVr
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 12 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 13 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 7 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 10 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 10 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 10 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 12 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 12 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 13 hodinami
Tématické fráze:
romanesco recepty,
květák romanesco vegan recepty cz,
romanesco krém,
romanesko polévka,
romanesco - recepty,
recepty na romanesco,
romanesco,
květák romanesko,
romanesco recept,
krém romanesco,
polévka květákový krém s mrkvi,
romanesko recepty,
romanesko polévka recept,
romanesková polévka krémová,
květák romanesko recept,
kvetar romanesku,
květákový krém s mrkví,
polivka romanesko,
romanesková polévka recept,
polévka vývar z květáku
Suroviny:
květák,
mrkev,
vývar zeleninový,
pepř čtyř barev,
sůl,
máslo,
petržel
Komentáře (5)