Suroviny
Porce: 8-9
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 662 kJ / 4 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,95 g |
Tuky | 360,35 g |
Vláknina | 60,02 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 165,23 g |
Postup přípravy
Po čas restování osolíme a opepříme a přidáme papriku, vše podle toho, jak co máme rádi. Po orestování masa přidáme švestky a trochu podlijeme a dusíme asi pět minut. Krok 2: Přidáme překrojené zelí a nakrájené žampióny, okořeníme mletým kmínem a kořením dle chuti. Dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby doléváme vodou.. Krok 3: Na závěr smícháme šlehačku s moukou, vše smícháme a za stálého míchaní necháme mouku chvíli provařit..
Zveřejněno 6. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LqOp
Moje poznámka
Můj segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LqOp
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 5 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 13 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 4 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 4 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 4 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 6 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 6 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 8 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 8 hodinami
Tématické fráze:
segoš,
segoš recept,
normované recepty
Suroviny:
bůček libový bez kosti,
cibule,
zelí,
česnek,
žampióny,
švestky sušené,
sádlo,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
paprika,
koření
Komentáře (8)