Utopenci - vyzkoušený nálev
Hledáte ten nejlepší recept na nálev pro naložení utopenců, který bude opravdu vyladěný k dokonalosti? Pak rozhodně vyzkoušejte tento. Je opravdu snadný a zvládne ho i začátečník. Tak se do něho pusťte, ať máte co nejdříve naloženo.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 937 kJ / 941 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,20 g |
| Tuky | 3,90 g |
| Vláknina | 103,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 212 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 176,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci - vyzkoušený nálev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3K9
Moje poznámka
Utopenci - vyzkoušený nálev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3K9
Nejnovější recepty
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 13 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 35 minutami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 1 hodinou
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 19 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 19 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 19 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 19 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 20 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 21 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 21 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 22 hodinami
Tématické fráze:
nálev na utopence,
utopenci nálev,
recept na lák na utopence,
lák na utopence,
recept na utopence,
nalev utopenci,
nálev na utopence recepty,
recepty lák na utopence,
recept nálev na utopence,
nálev do utopenců,
lák utopence,
nálev na utopenci,
utopenci recept,
nálev na utopence recept,
nålev na špekåčky,
utopence nálev,
nalev pro utopence,
recept na nalev na utopence,
nakev na utopence,
nálev utopenec
Suroviny:
ocet,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
sůl,
cukr,
okurka čerstvá,
kapie,
cibule
Komentáře (25)
No jo, no..., každej jsme nějakej, že
Pouze jsem vám navrhl pro uživatele komfortnější řešení
Má vlastní výrobnu,klobásy ,šunku,zabijačkové -vynikající, tak zkusím jeho špekáčky.
Jak čtu Vaše recepty a komentáře, vidím, že jste duševně velice,velice mladá
Zdenka.s s tou "starou osobou"
No, bych to pojal opačně
Vložit rcp na 1kg a každý si už poradí i se sprostou násobilkou
A dokonce i bez trojčlenky, že
Přeji hezkou neděli
No, kvalita špekáčků je alfa a omega receptu...to si musí každý najít...pokud se špekáček nedá opéct na klacku ani ogrilovat, protože vznikne podivný fujtajbl produkt, tak nemá ani v utopencích co dělat...
Myslíš, že bych ten rozpočet na kilo špekáčků měla přidat (třeba do pznámky)?
Plnění proříznutých špekounů cibulí, okurkou, feferonkovou pastou atd. dělávám, do prostorů mezi cibuli a okurky vkládám, ale použití nálevu z okurek ( tady bych byla opatrná, za mne domácí nebo znojemské) a kapií
Za mne to nejlepší co jsi sem vložila...trojčlenkou to přepočtu na nějaké menší množství