Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát ze syrové červené řepy jednoduchý

Hodnocení receptu je 4,9 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie503 kJ /
120 kcal
Bílkoviny0,46 g
Tuky10,56 g
Vláknina2,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,82 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omytou osušenou řepu oloupeme a nastrouháme na julienne struhadle do misky. Krok 2: Z dobře omytého pomeranče ostrouháme oranžovou část kůry a přidáme do misky. Stejně tak i kůru z poloviny limetky. Krok 3: Vymačkáme šťávu z celého pomeranče, z poloviny limetky a spolu s olejem promícháme s řepou. Přidáme lžíci nasekané pažitky. Krok 4: Salát rozdělíme na 3 porce a podáváme ihned posypaný sezamovými semínky a nasekanou zelenou cibulkou. Semínka sezamu lze vynechat nebo nahradit slunečnicovými.

TIP: Červená řepa v naší kuchyni

Zveřejněno 14. 1. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A4x9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A4x9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Jirina8: moc děkuji :-K hezký večer

<3Opět moc pěkný salátek<3

MamlajdaD: moc děkuji, saláty mám ráda ale nejsem vegetarián:-K trochu kil přibylo tak je potřeba k masu místo přílohy si dát salát, někdy si k salátu dám sýry nebbo vejce a kila ubývají :-) hezký den :-K

Marie Svarcova: Salátek se mi moc líbí! :yes:<3 A tobě uděluji titul Královna zdravých salátů, protože je to už osmý salát v řadě za sebou! :-D:yes::-K;-) Máš je pěkné. :-8:-D Zdravím! :-K:-K

Tématické fráze:
salát z červené řepy, salát ze syrové červené řepy, salát z červené řepy syrové recept, salát z červené syrové řepy, salát z červené řepy recept, salát z sy, červena řepa-salat, salát z červené řepy-syrová, recepty z červené řepy, červená řepa salát recept, syrova cervena řepa salat, řepa recepty na salát recept, saláty z červené řepy syrove, salát z červené řepy top recept, salát ze syrové červené řepy recept, salát ze syrové řepy a vajec, top recepty-salát z červené řepy syrové

Suroviny:
řepa červená, pomeranče, limetka, olej olivový, pažitka, cibulka zelená, semínka sezamová

Přidat fotografie receptu